A PROTON cég termékei már cégünk kínálatában!
A PROTON cég termékei már cégünk kínálatában!

Innovatív termékek azok számára, akiknek fontosa a minőség és energiatakarékosság. Ismert európai gyártók biztosítják a tartósságot és megbízhatóságot.Megfizethető fűtési és szellőztető rendszer, amely megfelel minden modern követelménynek.


A sorozat  jellemzői: többsebességes AC motor, széles modelltartomány, rugalmas automatizálási beállítások, megfizethető ár. Az automatika széles választéka lehetővé teszi különböző működési rendszerek fenntartását, beleértve az egyéni vagy csoportos beállításokat, a kézi vagy automatikus vezérlést, a többszintű hőmérséklet beállítását vagy a beállított hőmérséklet fenntartását a helyiségekben.


A légfüggöny olyan eszköz, amely láthatatlan légnyomást hoz létre, amely elválasztja a beltéri mikroklímát a szabadtéri helyiségtől.Ezek a függönyök tökéletes megoldást jelentenek a középületekben, bevásárlóközpontokban,ipari létesítményekben, ahol az ajtókat állandóan kinyitják. A légfüggönyök fő célja az ajtókon keresztül történő hő- és hűtési veszteségek csökkentése. Ideális megoldás, hogy megőrizzük a kellemes beltéri klimatikus feltételeket.
Folyamatos fejlesztés - magas minőség
A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

Tekno Point Klíma Kft.
teknopoint@teknopoint.hu