Klímatechnika

Tekno Point légkondicionáló rendszerek: minőségi és technológiai szempontból is a legjobb megoldást nyújtják lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt.

Tovább
Szellőzéstechnika

A Tekno Point által forgalmazott minőségi átfogó szellőzéstechnikai rendszerek hozzájárulnak a jobb levegőminőség eléréséhez a lakó-, kereskedelmi- és ipari egységekben.

Tovább
Fűtéstechnika

Ügyfeleink igényeinek megfelelően széles termékskálával állunk rendelkezésre: gázkazánok, szolár panelek, hőszivattyúk és padlófűtés rendszerek.

Tovább
Központi porszívó

A központi porszívó rendszer az egyetlen, amely kijuttatja a helyiségből a port és a szennyeződéseket. Ettől jobb és alaposabb megoldás nem létezik.

Tovább
Kapuautomatika

Garázskapuk,ipari kapuk,sorompók,forgalmazása - telepítése nagy szakértelemmel. Nyíló- és tolókapu berendezések, Európa vezető kapuautomatika gyártójától.

Tovább
Megújuló energia

Új koncepciónk a megújuló energiaforrások alkalmazása földünk védelme érdekében! Hiszen "A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön."

Tovább

Legújabb cikkek

  • Megjelent a Tekno Point 2017-es katalógus új termékekkel, a már korábban megismert berendezések továbbfejlesztésével !

  • Már ízelítőt kaphattunk egy kicsit a jó időből. Melegszik a levegő, és ha a természet nem viccel meg túlságosan bennünket, még hőségre nem kell számítanunk.

  • Hazaérkezve, autójával behajt a gombnyomásra nyíló kertkapun, garázsának ajtaja szinte zajtalanul nyitódik. Nincs többé véletlenül nyitva felejtett kapu, kulcskeresgélés az esőben.