Klímatechnika

Tekno Point légkondicionáló rendszerek: minőségi és technológiai szempontból is a legjobb megoldást nyújtják lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt.

Tovább
Szellőzéstechnika

A Tekno Point által forgalmazott minőségi átfogó szellőzéstechnikai rendszerek hozzájárulnak a jobb levegőminőség eléréséhez a lakó-, kereskedelmi- és ipari egységekben.

Tovább
Fűtéstechnika

Ügyfeleink igényeinek megfelelően széles termékskálával állunk rendelkezésre: gázkazánok, szolár panelek, hőszivattyúk és padlófűtés rendszerek.

Tovább
Központi porszívó

A központi porszívó rendszer az egyetlen, amely kijuttatja a helyiségből a port és a szennyeződéseket. Ettől jobb és alaposabb megoldás nem létezik.

Tovább
Kapuautomatika

Garázskapuk,ipari kapuk,sorompók,forgalmazása - telepítése nagy szakértelemmel. Nyíló- és tolókapu berendezések, Európa vezető kapuautomatika gyártójától.

Tovább
Megújuló energia

Új koncepciónk a megújuló energiaforrások alkalmazása földünk védelme érdekében! Hiszen "A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön."

Tovább

Legújabb cikkek

 • A Tekno Point az esemény teljes ideje alatt jelen lesz a 15. csarnokban, a Z30-as standon, ahol bemutatásra kerül az új termék skála, az új technológiák.

 • Szeretne többet megtudni a Carrier 38AW/80AW levegő-víz hőszivattyújáról?
  Megnézné "testközelből" is?
  Szívesen meghallgatna részletesebb tájékoztatást, ahol felmerülő kérdéseire választ kap?
  2018.03.01.-03.02. között megtekintheti a Pollack Expo-n

 • Carrier 30AWH

  Az iker-forgórészes és egyenáramú inverteres kompresszorokkal felszerelt, reverzibilis  AquaSnap Plus hőszivattyúkat nagyobb lakóépületekben és kisebb kereskedelmi egységekben, például szállodákban és irodákban történő felhasználásra terveztük.